>Albicocche e prugne secche farcite con gorgonzola

>

Altra preparazione velocissima, adatta per i nostri buffet e sicuramente stuzzicante…

Ingredienti (x 5 persone):

10 albicocche secche
10 prugne secche
300 gr gorzonzola piccante
1/2 bicchiere di panna (se si vuole addolcire un po’)
Procedimento:
Incidere i frutti e ricavare dei mini.panini. Stemperare il gorgonzola in una bastardella fino a renderlo cremoso (ma sempre consistente!), se necessario aiutandosi con un po’ di panna. Farcire i frutti con la crema e servire.

You may also like

3 Commenti

  1. Hello there, just required you to know I he added your internet site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I feel your world wide web internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. It extremely helps make reading through your website significantly easier.

  2. @Nancy Pelyo: I am pleased that you enjoyed my site. This layout is really simple and clean. I have chosen because it simplifies the reading. Thank you for adding me in your Google bookmarks.
    See you soon!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *